Dune London

One of our longest-standing clients, The Dune Group was moving to a new brand HQ in West London and asked us to design and manage the interior fit-out for the project.

Welcome area at Dune London, exposed concrete, with bright and warm seating and industrial pigeon hole divider wall, designed by Four-by-Two.
Welcome area at Dune London, exposed concrete, with bright and warm seating and industrial pigeon hole divider wall, designed by Four-by-Two.
Industrial product display and exposed concrete ceiling at Dune London HQ, designed by Four-by-Two.

Four-by-Two was tasked with creating a more collaborative space for their internal departments, which also reflected their new hybrid working model following the Covid pandemic.

The workplace needed to provide a hub environment where employees could benefit from access to flexible hot desking, utilise quiet meeting spaces or have more relaxed, open team meetings in a breakout space. Showrooms and design studios also had to be incorporated, enabling Dune to showcase their products to their many domestic and international partners when visiting London.

Industrial product display and exposed concrete ceiling at Dune London HQ, designed by Four-by-Two.
Welcome area at Dune London, exposed concrete, with bright and warm seating and industrial pigeon hole divider wall, designed by Four-by-Two.

Complementing the industrial concrete shell of the building, the design is punctuated with details and finishes that reflect Dune’s personality as a leading fashion brand. The base palette is warm and neutral, with the introduction of bespoke screening, a geometric patterned carpet and carefully selected furniture pieces adding dynamic, contemporary elements to the interior, creating a relaxed environment for employees to enjoy.

Photography by: yourbureau.com